Mijn naam is Rik de Wildt. Ik ben een gepassioneerd agilist met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten, opschalen en beter maken van voornamelijk agile IT afdelingen. Dit doe ik in verschillende rollen zoals agile coach maar ook als interim (development) manager.

Elke situatie en elk bedrijf verschilt. Daarom ben ik geen coach of consultant met een obsessie voor één bepaald agile framework. Met mijn kennis en ervaring put ik juist uit allerlei technieken die kunnen helpen in de agile reis. Ik ben pragmatisch, werk graag in kleine stappen en huldig in mijn aanpak het “launch & learn”principe. Ik blijf altijd trouw aan de agile values en principles. Andere kennisgebieden die mijn interesse hebben zijn: Management 3.0, holacracy en lean change management.

Verdere achtergrond: Meer dan 30 jaar ervaring in de hogeschool van retail bij Albert Heijn. 20 jaar ervaring in het digitale domein aldaar met een digital ecosysteem van verschillende websites, een aantal apps en high traffic. Brede scoop met kijk op performance, schaalbaarheidsproblematiek, web, apps, security en privacy constraints. Maar ook product owner zaken zoals story mapping, product development en road mapping.

Check mijn linkedin pagina voor meer informatie. Op verzoek zijn referenties beschikbaar.

Ik heb gewerkt voor de volgende banners: